De woningen van tegenwoordig zijn goed geïsoleerd. Juist in deze steeds luchtdichter wordende woningen is een goed ventilatiesysteem van groot belang. Door te ventileren wordt gebruikte lucht afgevoerd en komt er verse lucht van buiten de woning in. Dit kan op veel manieren zoals met een WTW (WarmteTerugWin)- of een MV (Mechanische Ventilatie)systeem. Voor elke woonsituatie heeft Elite Ventilatie producten en systemen die zorgen voor goede ventilatie in uw huis. Goed ventileren is 24 uur per dag ventileren!

Onderhoud

Wist u dat uw MV-box ook onderhoud nodig heeft? Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat uw systeem efficiënter ventileert en minder stroom verbruikt. Bovendien voorkomt u hiermee dat de lucht verontreinigd raakt met stof en bacteriën. Ook is het belangrijk om de ventilatiekanalen van uw woning eens in de 8 jaar te laten reinigen. Het reinigen van ventilatiekanalen kan bij een mechanische ventilatie (MV) en warmte terugwin-systeem (WTW). Dit zijn twee verschillende reinigingsmethoden.

Onderhoud van uw verwarmingsapparatuur, mv-box of wtw-unit is periodiek nodig. Hierdoor gaat uw toestel langer mee en voorkomt u dure reparaties. Daarnaast maakt goed onderhoud uw apparatuur energiezuiniger en veiliger. Geen onderhoud kan leiden tot gevaarlijke situaties, zoals koolmonoxidevergiftiging.

Onderhoudsvormen

Elite Ventilatietechniek bv kent de volgende onderhoudsvormen, waarvan u gebruik kan maken:

 

  • Eénmalig onderhoud voor:
    • Mechanische ventilatie (MV)

    • Warmteterugwinsystemen (WTW)

    • Dakventilatoren, collectieve systemen

  • Klein onderhoud voor:

    • Mechanische ventilatie (MV)

    • Warmteterugwinsystemen (WTW)

    • Dakventilatoren, collectieve systemen

  • Groot onderhoud voor:

    • Mechanische ventilatie (MV)

    • Warmteterugwinsystemen (WTW)

    • Dakventilatoren, collectieve systemen

Service

Op basis van een telefoontje en eventuele foto’s van het probleem hebben wij monteurs met kennis en ervaring voor u beschikbaar. Op deze manier kan er gepast worden gereageerd op de storing. De opgemeten gegevens worden aan u beschikbaar gesteld waarop u eventueel met ons strategische keuzes kan maken en mogelijke besparingen kan doorvoeren.

Lagere onderhoudskosten

Preventief onderhoud verhoogt het comfort en de veiligheid van een gebouw of de woning, wat de functionaliteit en de betrouwbaarheid enorm verbeterd. Bovendien verlaagt preventief onderhoud de gebruikerslasten van een gebouw of de woning, omdat de inzet van middelen te plannen is. Elite Ventilatie is zo ingericht dat we u hier zo gericht en goed mogelijk mee kunnen helpen.

Onderhoudsplan voor uw woningportefeuille

Het preventief onderhoud aan de ventilatiesystemen in uw woningen of het op tijd en binnen budget onderhouden van installaties in mutatiewoningen, Elite Ventilatie heeft jaren lange ervaring met klanten om dit succesvol in te vullen. Samen met u bekijken we de strategische woningportefeuille en stellen hier een onderhoudsplan voor samen.

Storingen

Een storing komt altijd ongelegen. We proberen storingen zo snel mogelijk te verhelpen.

Kijk op onze storingen pagina wat u zoal kan doen of neem daar contact met ons op.

contact-vrouwmetheadset-vierkant