Elite Ventilatietechniek

 Tel: 0347-326206

Ventilatiereiniging geen luxe maar noodzaak !!

 

Wordt uw woning wel goed geventileerd? Heeft u al eens onderhoud laten verrichten aan uw ventilatiesysteem?

Zomaar twee vragen, waarop u wellicht negatief antwoord.

Het ventilatiesysteem in uw woning is heel belangrijk voor uw woning en uw gezondheid !

Elke dag wordt het binnenmilieu van uw woning belast met vocht, gassen en stofdeeltjes, welke door de bewoners zelf, maar ook door bijvoorbeeld uw huisdieren worden veroorzaakt.
Vochtproduktie vind plaats door te koken, te douchen, te roken, maar ook door ademen en transpireren.

Voor een gezond binnenmilieu is er constant verversing van binnenlucht nodig, Hierdoor krijgen vocht, schimmels, huismijt, schadelijke stoffen en een te hoog CO2 gehalte in uw woning nauwelijks tot geen kans om gezondheidsproblemen, zoals hoofdpijn, allergieën en astma, te veroorzaken.
Moderne ventilatiesystemen worden dan ook al uitgerust met CO2 regelingen.

Een optimale ventilatie in uw woning kan er zelfs voor zorgen dat ook geurtjes worden afgevoerd naar buiten

Doordat de woningen steeds beter geïsoleerd zijn, blijven er steeds meer vocht en andere (schadelijke) stoffen achter in de woning. Bij onvoldoende ventilatie kan dit de voedingsbodem zijn voor schimmels, vochtplekken en stinkende ruimten.

Het openen van ramen en deuren, het zgn. spuien, zorgt dan wel voor tijdelijke opfrissing van uw woning, maar de echte klachten verdwijnen niet. Verder is het spuien niet energievriendelijk.

Kortom, het constant ventileren van uw woning door middel van een optimaal werkend ventilatiesysteem is van levensbelang voor uw woning en voor u !

Elite Ventilatietechniek is gespecialiseerd in het reinigen en desinfecteren van ventilatiesystemen en kanalen. Ook kunnen wij storingen aan uw ventilatiesysteem snel en vakkundig oplossen.

 

Kijk hier voor de verschillende mogelijkheden die Elite Ventilatietechniek te bieden heeft voor u !

 

Huismijt

 

Reinigen raamroosters

 

Kanaalreiniging